06 15 40 58 43 | ericsteegers@outlook.com

Alles heeft zijn tijd

woensdag 28 mei 2014

Tijdens het maken het proces van het creŽren van deze website heb ik gemerkt dat ik niet harder kon dan het ging. Ik wilde wel harder en had wel een planning maar het ging zoals het ging. Natuurlijk wilde ik graag een datum dat de website persť in de lucht zou zijn maar het was een proces dat zich niet liet duwen. Zoals een mooie spreuk ook zegt 'de rivier laat zich niet duwen'.
IntuÔtie speelde hierbij een belangrijke rol. Als ik mijn gedachten en ideeŽn over hoe het zou moeten gaan en zijn de voorkeur had gegeven dan was ik misschien harder gaan werken omdat het af moest zijn. Mijn intuÔtie zei me echter dat ik de tijd mocht nemen en mijn gevoel mocht volgen over de tijd die ik ervoor nam, het ontwerp, de teksten, de toon en wat ik wil uitstralen.
Ik voelde dat ik hier mijn eigen weg in mocht volgen. Tegelijk is dat ook hoe ik werk met organisaties en individuen. Het proces en de eigen route uitstippelen en ontwikkelen is hierin belangrijk en staat centraal. Zodat men zichzelf kan zijn, kan voelen, ontdekken en de tijd kan nemen. En uiteindelijk ook echt de eigen weg kan volgen. Tijd is tenslotte slechts relatief, zo ontdekte Albert Einstein al. De essentie van tijd is veel belangrijker en bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van iets of iemand.