06 15 40 58 43 | ericsteegers@outlook.com

Coaching voor ondernemers en professionals

Wat is de essentie van wat je doet of wilt?

We zijn niet wie we denken dat we zijn. We zijn niet het denken. We zijn het hart, de essentie. Bewustzijn. Wil je er achter komen waar je werkelijk goed in bent, waar je hart en passie naar uitgaat, hoe je meer en meer vrij kun leven en werken?  Wil je verbinding maken met je authenticiteit en intuïtie? En dit vervolgens verbinden aan hoe je zaken doet, werkt, onderneemt en dit vorm geeft in de dagelijkse praktijk. Ik coach sensitieve ondernemers en professionals op dit vlak.

Licht op Zaken
Dit betekent open staan voor wat er is. Te gaan voelen wat je wil en wie je werkelijk bent. Moeiteloosheid en flow kunnen dan optreden. Dan hoef je minder hard te werken en kan je meer genieten. Heb je het idee dat het nooit goed genoeg is of dat je steeds harder moet werken om succesvol te zijn? Succesvol zijn zit 'em naar mijn mening niet in hard werken of allerlei doelen bereiken maar meer in zijn. Mijn fijngevoeligheid zorgt ervoor dat ik de vinger op de zere plek kan leggen bij jou als persoon of in de organisatie. Samen kijken we wat er nodig en mogelijk is. 

Ik kijk samen met jou naar de kern van de zaak en laat licht schijnen op datgene wat (nog) donkere kanten heeft en in het licht wil gaan staan. Zowel persoonlijk als zakelijk. 

Ik begeleid je in een traject in ondernemerschap, werk en/of persoonlijke ontwikkeling/levensvragen, wat je erin tegenhoudt, waar je talenten liggen en wat je het liefste doet en bent. Het is ook mogelijk losse sessies te doen. In een sessie gebruik ik stemexpressie, aanraking en lichaamswerk.

Een sessie gebeurt in de praktijk in Leiden op vrijdag maar het is ook mogelijk om naar buiten te gaan en te wandelen en geïnspireerd te raken door de natuur.

Een individuele sessie kost voor 5 kwartier 75 euro (excl. BTW). Voor aanmelding of andere vragen: 06-1540 5843 of via het contactformulier.