06 15 40 58 43 | ericsteegers@outlook.com

Coaching voor ondernemers

Non-dualiteit en ondernemerschap

Wat zijn je kwaliteiten?

Wil je er achter komen waar je werkelijk goed in bent, waar je hart en passie naar uitgaat, hoe je meer en meer vrij kun leven en werken?  Wil je verbinding maken met je kwaliteiten, authenticiteit en intuïtie? En dit vervolgens verbinden aan hoe je zaken doet, werkt, onderneemt en dit vorm geeft in de dagelijkse praktijk. Ik coach (startende) ondernemers en professionals op dit vlak.

Licht op Zaken
Heb je het idee dat het nooit goed genoeg is of dat je steeds harder moet werken om succesvol te zijn? Succesvol zijn zit 'em naar mijn mening niet in hard werken of allerlei doelen bereiken maar meer in zijn. Mijn fijngevoeligheid zorgt ervoor dat ik de vinger op de zere plek kan leggen bij jou als persoon of in de organisatie. Samen kijken we wat er nodig en mogelijk is. 

Ik kijk samen met jou naar de kern van de zaak en laat licht schijnen op datgene wat (nog) donkere kanten heeft en in het licht wil gaan staan. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ik gebruik non-dualiteit als basis voor coaching.

Een individuele sessie kost voor 5 kwartier 75 euro (excl. BTW). Voor aanmelding of andere vragen: 06-1540 5843 of via het contactformulier.