06 15 40 58 43 | ericsteegers@outlook.com

Mijn Manier van Werken

Je eigen manier van leven, ondernemen, werken en zijn. Bezieling in wat je doet!

In mijn begeleiding richt ik me op je eigen unieke manier van leven, werken, ondernemen en zijn, wat jouw unieke manier is. Jouw essentie. Vanuit vrijheid en moeiteloosheid. Ik begeleid en coach bij het ontwikkelen van de essentie van bewustzijns- en persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, het ontdekken van wie je echt bent, je creativiteit, authenticiteit en wat je unieke talent is. 
De coaching is gericht op voelen wat er te voelen valt, loslaten, acceptatie, ontspanning en minder controle over het leven hebben. Overgave aan het leven omdat het leven precies weet wat je nodig hebt en je daarin ondersteunt als je daarvoor open staat. Niets doen! Je kan nl. niets doen. Het leven leeft jou.  

Bij het coachen gebruik ik stemexpressie en ter ondersteuning non-dualiteit (Advaita), een visie die ervan uitgaat dat er geen afgescheidenheid is tussen wie we werkelijk zijn en ons ik-persoon. Ook gaat de non-dualistische visie ervan uit dat alles één is en verbonden met elkaar. Daarnaast is mijn doel om spiritualiteit en ondernemerschap met elkaar te verbinden.

Er bestaat ook de mogelijkheid om tijdens het coachen te wandelen zodat gebruik gemaakt kan worden van de natuur en de ruimte. Gesprekken en expressie van je gevoel en wat je wil, zijn een belangrijk onderdeel in mijn manier van werken, daarnaast zijn stilte, stemexpressie en verschillende methoden van aanraking, lichaamswerk, ontspanning en beweging/dans om lichaamsbewustzijn te bevorderen, onderdeel van mijn werkwijze. 

Ik geef ook retraites in binnen- en buitenland.


'Er zijn slechts twee problemen: of er is iets dat we niet willen, of we willen iets dat er niet is' (Alexander Smit)