06 15 40 58 43 | ericsteegers@outlook.com
Retraites
Wil je meer in vrijheid, ontspanning en overgave leven? Ik geef individuele retraites in binnen-  en buitenland (Frankrijk, Spanje of Portugal). Een retraite is een manier om even afstand te nemen van het dagelijkse leven, een innerlijke reis te maken, gewoon te ontspannen of een mogelijke levensvraag of patroon te onderzoeken. Een retraite kan volledig of gedeeltelijk onder begeleiding gehouden worden (tarieven in overleg, afhankelijk van duur). 

Een retraite bestaat uit wandelen, stilte, meditatie, (individuele) gesprekken, stemexpressie/klank, praktische oefeningen op het gebied van bewustwording en lichaamsbewustzijn en in de natuur zijn. De processen die gaan over openheid, vreugde en liefde voor jezelf kunnen vervolgens vertaald naar wat je het liefst wilt creëren in je leven. 
Het kan fijn zijn met een vraag de retraite in te gaan. De intentie is om tijdens de retraite voor het grootste deel buiten te zijn. 

Ook geef ik een-daagse retraites in Nederland waar de nadruk ligt op stilte, (samen) zijn, overgave en acceptatie en leven in het moment.

Voor aanmelding of andere vragen: 06-1540 5843 of via het contactformulier.

“All happiness comes from awareness" (Sri Nissargadatta)