06 15 40 58 43 | ericsteegers@outlook.com

Retraites en wandelen

Wil je meer in vrijheid, ontspanning en overgave leven? Ik geef in het voorjaar en de zomer individuele of groepsretraites in binnen-  en buitenland (Frankrijk, Spanje of Portugal). Een retraite is een manier om even afstand te nemen van het dagelijkse leven, een innerlijke reis te maken, gewoon te ontspannen of een mogelijke levensvraag of patroon te onderzoeken. Een retraite kan volledig of gedeeltelijk onder begeleiding gehouden worden (tarieven in overleg, afhankelijk van duur). 

Een retraite bestaat uit wandelen, stilte, meditatie, (individuele) gesprekken, stemexpressie/klank, praktische oefeningen op het gebied van bewustwording en lichaamsbewustzijn en in de natuur zijn. De processen die gaan over openheid, vreugde en liefde voor jezelf kunnen vervolgens vertaald naar wat je het liefst wilt creëren in je leven. 
Het kan fijn zijn met een vraag de retraite in te gaan. De intentie is om tijdens de retraite voor het grootste deel buiten te zijn. 

Van 2 tot en met 6 september 2019 geef ik een groepsretraite in Frankrijk op Centre de Ressourcement Lotussy in de Bourgogne/Morvan, het is mogelijk te kamperen (325 euro) of in een caravan (375 euro) te verblijven.

Ik wandel ook met je mee op de route van Santiago de Compestella, de Camino. Dat kan een deel zijn van een route van deze bijzondere en heilige tocht. Ik zelf liep tot nu toe van Santiago naar Finistera en Muxia. Ik wandel graag met je mee! Je bent welkom!

Het is ook mogelijk een individuele sessie wandelend te doen.

Voor tarieven en overige informatie of vragen: 06-1540 5843 of via het contactformulier.

"Alles gebeurt gewoon".